Παρ' ολίγον θύμα ξυλοδαρμού και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος πρόλαβε την τελευταία στιγμή να μπει στο αυτοκίνητό του και να γλιτώσει τα χειρότερα, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά την επίθεση τραμπούκων στον Γιώργο Κουμουτσάκο.

Εγώ ήμουν θύμα προπηλακισμού από ανθρώπους που φέρανε τα διακριτικά του ΕΠΑΜ και στη συνέχεια έγινα δέκτης προπηλακισμού ακροδεξιάς φρασιολογίας, τόνισε ο βουλευτής στον ΑΝΤ1. Γνωστός Χρυσαυγίτης αυτός που χτύπησε τον Κουμουτσάκο. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Το ότι η Χρυσή Αυγή είναι κόμμα του μίσους και λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση μην ξεχνάτε ότι το ανέδειξαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, πρόσθεσε.

Προβοκάτορες με σήμα του ΕΠΑΜ που προσπάθησαν να με εμποδίσουν να διαδηλώσω με τους Πόντιους δεν θα αμαυρώσουν το δίκαιο αγώνα τους.

— Varvitsiotis Milt. (@MVarvitsiotis) November 5, 2015

«Πάρκαρα κοντά και πήγα με τα πόδια και έγινα αντικείμενο λεκτικού προπηλακισμού τόσο στελεχών του ΕΠΑΜ όσο και ακροδεξιάς ρητορείας χωρίς διακριτικά. Πήγα προς το αυτοκίνητό μου, μπήκα μέσα και αφού μπήκα μου πετάξανε κάτι μπουκάλια, κάτι ξύλα και εμφανίστηκαν δύο κρανοφόροι», δήλωσε στο Mega.