Κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα για την επίθεση στον Γιώργο Κουμουτσάκο «καίει» τον Ηλία Κασιδιάρη, σύμφωνα με το Εθνος της Κυριακής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Εθνους», ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε το γενικό πρόσταγμα στο τάγμα εφόδου που επιτέθηκε στον κ. Κουμουτσάκο. Η εφημερίδα παρουσιάζει κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα που έχει συμπεριληφθεί στη δικογραφία για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή της ΝΔ και στην οποία αναφέρει ότι άκουσε τον Ηλία Κασιδιάρη να στοχοποιεί τον κ. Κουμουτσάκο, αλλά και να κηρύσσει λήξη της επίθεσης.

Ακόμη, σύμφωνα με την εφημερίδα, ο μάρτυρας αναφέρει ότι είδε τον 24χρονο που έχει συλληφθεί για την επίθεση να συνομιλεί με τον Ηλία Κασιδιάρη κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των παμποντιακών σωματείων, αρκετή ώρα πριν από το περιστατικό. Μάλιστα, ο μάρτυρας φέρεται να δηλώνει πως άκουσε τον βουλευτή της ΧΑ να λέει: «Αφήστε τους άλλους. Πιάστε τον Κουμουτσάκο»!

Ο ίδιος αναφέρει ακόμη ότι μετά από την επίθεση, είδε τον κ. Κασιδιάρη να φωνάζει προς το μέρος των δραστών «Λήξις! Λήξις!».