Σε ένα ακόμα μελανό επεισόδιο που προσβάλει όχι μόνο τη λειτουργία του κοινοβουλίου αλλά συνολικά του πολιτικού συστήματος της χώρας, συμμετείχαν βουλευτές της Χ.Α.

Αυτή τη φορά, πρωταγωνιστής στη σύγκρουση, στην επιτροπή Εξωτερικών υποθέσεων της Βουλής, ήταν ο βουλευτής Χρήστος Παππάς, ο οποίος προχώρησε σε ύβρεις και χυδαίες εκφράσεις εντός του ελληνικού κοινοβουλίου.

Αφορμή αποτέλεσε αναφορά του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, σε όσα συνέβησαν νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη. Ο βουλευτής αναφέρθηκε στην ολιγωρία της Πολιτείας να αντιμετωπίσει φαινόμενα επιθέσεων κατά πολιτικών προσώπων, δίνοντας το παράδειγμα του κ. Κουμουτσάκου.

Τότε ο λόγο έλαβε ο κ. Παππάς, ο οποίος επιχείρησε να δώσει τη δική του εξήγηση για  το τι ακριβώς συνέβη στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, η απάντηση που έλαβε από τον κ. Κωνσταντινόπουλο, φαίνεται ότι τον εκνεύρισε τόσο, ώστε να προχωρήσει σε προκλητικούς χαρακτηρισμούς.

«Δεν απαντώ στον άνθρωπο που προσκυνά τη φωτογραφία του Χίτλερ», είπε ο κ. Κωνσταντινόπουλος για να του απαντήσει με έντονο ύφος ο κ. Παππάς: «Άντε γ@μήσου ρε μ@λάκα!» και να αποχωρήσει από την αίθουσα.

Αξίζει να επισημανθεί πως το εν λόγω περιστατικό είναι το τρίτο μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, στο οποίο συμμετέχουν βουλευτές της Χρυσής Αυγής