current views are: 4

9 Νοεμβρίου 2015
Δημοσίευση21:10

Μεϊμαράκης: Η ΝΔ δεν θα συμφωνήσει με κανένα νέο φόρο (φωτό)

Σε συγκέντρωση της νέας γενιάς στο Γκάζι, μίλησε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης. 

Δημοσίευση 21:10’
αρθρο-newpost

Σε συγκέντρωση της νέας γενιάς στο Γκάζι, μίλησε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης. 

του Πάνου Ρασιά

Σε συγκέντρωση της νέας γενιάς στο Γκάζι, μίλησε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Από νωρίς, ο πολυχώρος όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ήταν κατάμεστος από νέους και νέες που έδιναν με συνθήματα το παρών αλλά και την ένθερμη υποστήριξή τους στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης οι νέοι και οι νέες επεφύλαξαν μια έκπληξη, που συγκίνησε τον Πρόεδρο της ΝΔ: Ήταν η προβολή ενός σύντομου βίντεο με την πολιτική του διαδρομή από τα χρόνια της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ έως και σήμερα.

Απευθυνόμενος στη νεολαία, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης υπογράμμισε την ιδεολογική δικαίωση της Νέας Δημοκρατίας και την κοινωνική ευαισθησία που χαρακτηρίζει την παράταξη, τονίζοντας ότι αυτή η ιδεολογία μπορεί να βελτιώσει τη ζωή των οικονομικά αδυνάμων.

Επανέλαβε, παράλληλα, ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να συμφωνήσει στην επιβολή κανενός νέου φόρου.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης συνεχάρη τους ΟΝΝΕΔίτες και τις ΟΝΝΕΔίτισσες για τις μάχες που δίνουν και εξήρε το γεγονός ότι η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. 

Σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας του, οι νέοι τoν διέκοπταν με το σύνθημα «Βαγγέλη προχώρα, άλλαξέ τα όλα», για να λάβουν την απάντηση: «Στις 23 θα τα αλλάξω όλα».


σχετικα αρθρα