ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρασκευόπουλος: Η Πολιτεία συζητά με κρατούμενους αλλά δεν εκβιάζεται

Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου 2015, 09:50 / Ανανεώθηκε 10 Νοεμβρίου 2015, 13:36
Παρασκευόπουλος: Η Πολιτεία συζητά με κρατούμενους αλλά δεν εκβιάζεται
Facebook Twitter Whatsapp

«Η Πολιτεία συζητά με κρατούμενους αλλά η πολιτεία δεν εκβιάζεται» διευκρίνισε την Τρίτη στο Mega ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος. 

«Η Πολιτεία συζητά με κρατούμενους αλλά η πολιτεία δεν εκβιάζεται» διευκρίνισε την Τρίτη στο Mega ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος

Κληθείς εξάλλου να σχολιάσει τις καταγγελίες του Γιάννη Πανούση ο κ. Παρασκευόπουλος επανέλαβε ότι μηνύματα απειλητικού περιεχομένου αλλά και στοχοποίηση έχει δεχθεί και ο ίδιος, «αλλά τις έχω αντιμετωπίσει με διαφορετικό τρόπο».

«Οι κατηγορίες περί δήθεν διασύνδεσης στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία δεν είναι απλώς αστείες, αλλά χυδαίες και προσβλητικές και θα αντιμετωπιστούν ως τέτοιες» τόνιζε στο μεταξύ η Κομουνδούρου για τον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη προαναγγέλλοντας ουσιαστικά νομικές ενέργειες σε βάρος του κ. Πανούση.

Απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες και ονόματα πολιτικών και μη προσώπων που εμπλέκονται στις απειλές σε βάρος του, είτε τις γνώριζαν, κατέθεσε τη Δευτέρα στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη. 

Ο κ. Πανούσης, που κατήγγειλε μέσω συνεντεύξεών του σε εφημερίδες ότι δέχθηκε απειλές και κατά της ζωής του από πρόσωπα που συνδέονται με την τρομοκρατία ενημέρωσε την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κυρία Ευτέρπη Κουτζαμάνη παραδίδοντάς της όσα στοιχεία είχε στη διάθεσή του.