Την άρνησή του να συγκυβερνήσει με τρομοκράτες εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε πως «δεν ξέρω για τον κ.  Μεϊμαράκη, αλλά εγώ σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να συγκυβερνήσω με ανθρώπους που εμπλέκονται με την τρομοκρατία». 

«Ο κ. Πανούσης είπε ότι ο κ. Τσίπρας γνώριζε τα όσα γίνονταν. Για αυτό σας λέω ότι η Ελλάδα έχει μόνο μια λύση για να πάει μπροστά, να ρίξουμε γρήγορα την κυβέρνηση Τσίπρα», είπε. 

«Το κύριο είναι να κερδίσουμε την μάχη εναντίον της ιδεολογικής ηγεμονίας της αριστεράς. Ο κ. Τσίπρας είχε κεντρικό σύνθημα το δεν πληρώνω και το κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, είναι ένα πολιτικός απατεώνας, τα πρόδωσε όλα», πρόσθεσε. 

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε ότι κάνει πολύ ωραίο προεκλογικό αγώνα και έχει δημόσια εκφράσει τις θέσεις του. 

Ο κ. Γεωργιάδης είπε πως «με τον Μητσοτάκη έχουμε 100% ταύτιση απόψεων στην οικονομία και στις φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις. Έχουμε διάσταση απόψεων στην κοινωνική ατζέντα όπως για παράδειγμα στο σύμφωνο συμβίωσης. Δεν θέλω να αδικούνται, αλλά δεν είναι το μείζον πρόβλημα της χώρας... Δεν θέλω να υπάρχει κάτι που να ανταγωνίζεται την παραδοσιακή έννοια της κοινωνίας. Επίσης, δεν πιστεύω ότι πρέπει να υπάρξει χωρισμός κράτους και εκκλησίας. Εκκλησία και κράτος είναι ένα δεν διαχωρίζονται αυτή είναι η έννοια της ορθοδοξίας».