current views are: 7

10 Νοεμβρίου 2015
Δημοσίευση11:22

Ο Τόσκας αλλάζει τον επικεφαλής των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Αλλαγές στην υπηρεσία των «αδιαφθόρων» πραγματοποιεί ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Τόσκας. 

Δημοσίευση 11:22’
αρθρο-newpost

Αλλαγές στην υπηρεσία των «αδιαφθόρων» πραγματοποιεί ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Τόσκας. 

Αλλαγές στην υπηρεσία των «αδιαφθόρων» πραγματοποιεί ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Τόσκας

Λίγες ώρες μετά την κατάθεση του πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση στην εισαγγελέα Διαφθοράς και την προειδοποίησή του ότι οποιαδήποτε αλλαγή στην διεύθυνση των «Αδιάφθορων» θα πρέπει να εκληφθεί ως κουκούλωμα, ο κ. Τόσκας φέρεται να αλλάζει τον προϊστάμενο την υπηρεσίας των «Αδιάφθορων».

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη είναι η έρευνα διασυνδέσεων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με διεφθαρμένους αστυνομικούς και ανώτατους αξιωματικούς που έκαναν κρίσεις και τοποθετήσεις στην ΕΛ.ΑΣ. 

Σε ακρόαση αύριο ο Αναστάσιος Αναστασάκος

Σε ακρόαση κλήθηκε από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. Αναστάσιος Αναστασάκος, ο οποίος θα είναι πιθανότατα ο νέος διευθυντής της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων μετά την απόφαση του αναπλ. υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα να προβεί σε αλλαγή διοίκησης της Υπηρεσίας.

Όπως έχει δηλώσει ο κ. Τόσκας, έχει στείλει από μέρες επιστολή στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής ζητώντας την αντικατάσταση του νυν διευθυντή της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων αστυνομικού διευθυντή Σταύρου Σταυρόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σταυρόπουλος έλαβε ήδη σήμερα την ενημέρωση από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για το αίτημα του κ. Τόσκα.

Ο κ. Αναστασάκος θα παρουσιασθεί στην επιτροπή αύριο στις 3.00 μ.μ.. Ο συγκεκριμένος αξιωματικός υπηρετεί αυτή τη στιγμή στις οικονομικές υπηρεσίες του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.


σχετικα αρθρα