current views are: 4

10 Νοεμβρίου 2015
Δημοσίευση16:47

Ψάχνουν ημερομηνία για τη συνδιάσκεψη στη ΝΔ

Σε αναζήτηση ημερομηνίας για την διεξαγωγή μιας εθνικής συνδιάσκεψης στη ΝΔ, όπου οι υποψήφιοι θα μπορούν να αναπτύξουν τις θέσεις τους, βρίσκονται τα τέσσερα επιτελεία των διεκδικητών της ηγεσίας. 

Δημοσίευση 16:47’
αρθρο-newpost

Σε αναζήτηση ημερομηνίας για την διεξαγωγή μιας εθνικής συνδιάσκεψης στη ΝΔ, όπου οι υποψήφιοι θα μπορούν να αναπτύξουν τις θέσεις τους, βρίσκονται τα τέσσερα επιτελεία των διεκδικητών της ηγεσίας. 

του Πάνου Ρασσιά 

Σε αναζήτηση ημερομηνίας για την διεξαγωγή μιας εθνικής συνδιάσκεψης στη Νέα Δημοκρατία, όπου οι υποψήφιοι θα μπορούν να αναπτύξουν τις θέσεις τους, βρίσκονται τα τέσσερα επιτελεία των διεκδικητών της ηγεσίας. 

Το θέμα συζητήθηκε στο περιθώριο της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής που συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι στη Συγγρού και κράτησε μόνο 45 λεπτά, καθώς αντικείμενο είχε διαδικαστικά ζητήματα. 

Στη συνέχεια όμως οι εκπρόσωποι των τεσσάρων υποψηφίων τοποθετήθηκαν γύρω από την πρώτη ημερομηνία, δηλαδή την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου που πρότεινε ο ΑπόστολοςΤζιτζικώστας. Με τη λύση αυτή συμφώνησε η πλευρά Μεϊμαράκη, αλλά είχε ζήτημα ο εκπρόσωπος του Κυριάκου Μητσοτάκη, που έχει προγραμματίσει για εκείνη τη μέρα ομιλία στη Θεσσαλονίκη και ο εκπρόσωπος του Άδωνι Γεωργιάδη που θα μιλήσει σε κεντρική εκδήλωση στο Σπόρτιγκ στην Αθήνα.

Στη συνέχεια στο τραπέζι βρέθηκε η Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, με την οποία συμφώνησαν οι εκπρόσωποι των κ. Τζιτζικώστα, Μητσοτάκη και Γεωργιάδη, ενώ αναμένεται η απάντηση της πλευράς Μεϊμαράκη, καθώς ο πρόεδρος της ΝΔ αυτή την ώρα πραγματοποιεί συναντήσεις και ομιλίες στη Χίο.

Σε περίπτωση που βρεθεί κοινός τόπος για την ημερομηνία, θα ξεκινήσει νέος κύκλος διαβουλεύσεων μεταξύ των υποψηφίων για το πόσοι και ποιοι θα συμμετέχουν, το οικονομικό, τα διαδικαστικά κλπ. Στο τραπέζι της συζήτησης μεταξύ των τεσσάρων εκπροσώπων στην ΚΕΦΕ, βρέθηκε και το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί ανοικτή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας παρουσία όλων των υποψηφίων.


σχετικα αρθρα