Για επικίνδυνα παιχνίδια που παίζονται στην υπόθεση Πανούση μίλησε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου στον ΣΚΑΙ, τονίζοντας ότι στόχος είναι να πληγεί η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με την κ. Σβίγκου:

Αυτό που είναι σίγουρα επικίνδυνο είναι τα παιχνίδια που βλέπουμε να εκτυλίσσονται στην υπόθεση Πανούση. Στόχος είναι να πληγεί η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ. Πίσω από αυτό παίζεται ένα επικίνδυνο παιχνίδι με τη Δημοκρατία. Εκτυλίσσεται μια άθλια Πανουσειάδα. 

Την ίδια στιγμή η εκπρόσωπος του κόμματος άφησε αιχμές για τον χειρισμό της υπόθεσης από τον πρώην υπουργό, επισημαίνοντας ότι : «Δεν γίνεται κανένας να παίζει με υπολήψεις ανθρώπων. Έχουν ειπωθεί πολλά για τον τρόπο που χειρίστηκε ο Πανούσης το θέμα. Δεν γίνεται ένας υπουργός, ο οποίος κατέθεσε και απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες να τα κατέχει αυτά και να λέει «σήμερα θα τα βγάλω από το συρτάρι μου» και με έναν περίεργο τρόπο να κοσμούν όλα τα δελτία ειδήσεων. Δεν είναι δυνατό. Δεν έχω καμία απόδειξη ότι οι διάλογοι που εμφανίζονται έχουν δόση αλήθειας».

Σε σχέση με την προστασία του κ. Πανούση η κ. Σβίγκου τόνισε: 

Ο κάθε υπουργός πρέπει να προστατεύεται από οποιαδήποτε απειλή. Επίσης αυτές οι καταγγελίες πρέπει να γίνονται στο χρόνο που πρέπει και όχι ετεροχρονισμένα. Δεν πείθουν κανέναν. Γελάει ο κόσμος που τα ακούει αυτά τα πράγματα.