Ιδιαίτερα αιχμηρός απέναντι στον Γιάννη Πανούση με αφορμή τις πρόσφατες καταγγελίες του εμφανίστηκε σε συνέντευξή του στο Βήμα FM ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Μανιός, παροτρύνοντας τον ακόμα και να... πάει να αυτοκτονήσει.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά:

 Αφήνεις έναν συνεργάτη της τρομοκρατίας να συνεργάζεται, να κοροϊδεύει την κυβέρνηση. Αφού είναι συνεργάτης της τρομοκρατίας, κρυφά τα κάνει, τον αφήνεις να κάνει αυτή τη δουλειά με κίνδυνο να έχεις τρομοκρατικές ενέργειες και είσαι υπουργός Δημόσιας Τάξης; Δεν πας να αυτοκτονήσεις καλύτερα; Αυτά είναι το παιχνίδι της γειτονιάς, το κουτσομπολιό της γειτονιάς!

Ο κ. Μανιός, επίσης, αναφέρθηκε σε ''φαντασιώσεις'' του πρώην υπουργού:

Αυτά θυμίζουν το πιο μαύρο παρελθόν της Ελλάδας. Επί Κωνσταντίνου Καραμανλή πρωθυπουργού, ένας από τους αρχηγούς της Αστυνομίας ονόματι Καραθανάσης πήγε και είπε στον Καραμανλή ότι «έχω στοιχεία ότι ο Μανιός, αυτοί και αυτοί είναι η 17 Νοέμβρη». Τον κάλεσε τότε ο Καραμανλής, παρουσία του Αρχηγού της Αστυνομίας, και του λέει: «Αν αυτά που λες είναι σωστά, θα πας να τους συλλάβεις τώρα.

Τώρα! Αλλά αν αποδειχθούν στο δικαστήριο ότι είναι αθώοι, εγώ θα σε...!». Βέβαια, όχι μόνο δεν μας συνέλαβαν, αλλά σταμάτησαν για ένα μεγάλο διάστημα να μας παρακολουθούν, που είχαν γίνει η σκιά μας. Ένας άνθρωπος που ξέρει τέτοια ή νομίζει τέτοια πάει στον πρωθυπουργό. Ό,τι έκανε ο Καραθανάσης. Πήγε στον πρωθυπουργό και του είπε «έχω υποψίες, παρακολουθήσεις και τέτοια». Τίποτα δεν είχε, τρίχες! Φαντασιώσεις!