Σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, προκειμένου να παρουσιαστούν οι θέσεις των υποψηφίων για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, ζητά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε δήλωσή του, μετά το «ναυάγιο» της συνδιάσκεψης, ο κ. Γεωργιάδης τονίζει:

Θεωρώ σχεδόν ντροπή να παραδεχόμαστε οι τέσσερις υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας ότι δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε ούτε σε μια κοινή ημερομηνία για να μιλήσουμε στους Νεοδημοκράτες. Καλώ, έστω την ύστατη στιγμή, τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ.  Βαγγέλη Μεϊμαράκη να συγκαλέσει την κοινοβουλευτική μας ομάδα ώστε να ενημερώσουμε τουλάχιστον τους βουλευτές και να δεχτούμε ερωτήσεις από αυτούς, σε μία ανοιχτή και μεταδιδόμενη από το κανάλι της Βουλής συνεδρίαση, έτσι ώστε πριν από την κάλπη να ξέρουν οι Νεοδημοκράτες τις ακριβείς θέσεις τους καθενός μας.

«Επίσης, καλώ τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να καλέσει άμεσα στη Βουλή τον κ. Αλέξη Τσίπρα σε ειδική συνεδρίαση του σώματος για τις καταγγελίες Πανούση. Οι μέρες τρέχουν και το κορυφαίο αυτό θέμα κινδυνεύουμε να καταφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ να το περάσει και αυτό στα ψιλά», προσθέτει ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ.