Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό σχετικά με τις καταγγελίες του Γιάννη Πανούση κατέθεσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Ο κ. Βαρβιτσιώτης ζητεί την αποπομπή του Υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου και την απομάκρυνση του Παναγιώτη Λάμπρου από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής της ΝΔ με την ερώτηση του σημειώνει ότι τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά τις καταγγελίες του πρώην Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, επιβεβαιώνουν τη διασύνδεση κυβερνητικών στελεχών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ με καταδικασθέντες τρομοκράτες και εγκληματίες.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι η διασύνδεση αυτή «επεκτείνεται μέχρι τον πυρήνα της άσκησης Κυβερνητικής πολιτικής στους κρίσιμους τομείς της Δικαιοσύνης και της Δημόσιας Τάξης, αφού, σε ορισμένες περιπτώσεις, φαίνεται ότι ασκείται με κριτήριο τη σύμφωνη γνώμη των τρομοκρατών και όχι την Ασφάλεια του Πολίτη».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, υπογραμμίζει στην ερώτησή του ότι οι αποκαλύψεις του Γιάννη Πανούση λαμβάνουν ιδιαίτερη διάσταση μετά και το πρόσφατο τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι.