Τη στήριξή τους στον Απόστολο Τζιτζικώστας εξέφρασαν οι βουλευτές Χρίστος Δήμας και Γιάννης Αντωνιάδης. 

Ο Χρίστος Δήμας είεπ πως «εχω αποφασίσει για τέσσερις λόγους να στηρίξω την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα».

«Πρώτον, πιστεύω ότι μπορεί να διευρύνει την εκλογική βάση της Νέας Δημοκρατίας και να κερδίσει τις εκλογές. Η πραγματικότητα είναι πως τα τελευταία χρόνια η Νεα Δημοκρατίαέχει μικρύνει κι έχουμε χάσει ακόμη και παραδοσιακούς ψηφοφόρους.
Δεύτερον, η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται μία γενικότερη επανεκκίνηση και πιστεύω πως έχει την πρόθεση να το κάνει πράξη και την δυνατότητα να το φέρει επιτυχώς εις πέρας.
Τρίτον είναι η ιδεολογική κατεύθυνση της Νέας Δημοκρατίας. Έχουμε παρεκκλίνει από τις βασικές ιδεολογικές μας αρχές. Η πεποίθηση του στον κοινωνικό φιλελευθερισμό ως κύρια ιδεολογική κατεύθυνση της Νέας Δημοκρατίας είναι σημαντική.
Και τέλος, έχει φτάσει η στιγμή όπου οι νεότερες γενιές θα συμβάλλουμε θετικά και με πρωταγωνιστικό ρόλο ώστε να βγει η χώρα από την κρίση και να σταθεί ξανά στα πόδια της. Άρα γι’ αυτούς τους τέσσερις λόγους θεωρώ πως η καλύτερη υποψηφιότητα, είναι η υποψηφιότητα του κ. Τζιτζικώστα». 


Από την πλευρά του ο βουλευτής Φλώρινας Ιωάννης Αντωνιάδης, δήλωσε πως «επιταγή της κοινωνίας είναι να γίνει αλλαγή σε όλα. Τομές, μεταρρυθμίσεις για να μπορέσουμε να βγούμε από το αδιέξοδο και το τέλμα στο οποίο έχουμε περιέλθει. Η άποψή μου είναι ότι αυτά μπορεί να γίνουν με κάτι νέο στην πολιτική. Το νέο αυτό, το κομίζει ο Απόστολος Τζιτζικώστας».