Διέψευσε την ένταση σε βάρος του Παναγιώτη Λαφαζάνη και του Δημήτρη Στρατούλη κατά τη διάρκεια της πορείας του Πολυτεχνείου η ιστοσελίδα Iskra.gr. 

Όπως αναφέρεται, στο μπλοκ της Λαϊκής Ενότητας ήταν εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό η συμμετοχή των πολιτών.

Όπως αναφέρει το Iskra:

Μια σειρά από site της κατευθυνόμενης συστημικής παραπληροφόρησης, ενώ δεν έγραψαν απολύτως τίποτα για το μεγαλειώδες μπλοκ της Λαϊκής Ενότητας στην πορεία του Πολυτεχνείου, αναπαρήγαγαν μια σκόπιμη παραπληροφόρηση περί φραστικών επιθέσεων αντιεξουσιαστών στους Λαφαζάνη και Στρατούλη, οι οποίοι υποτίθεται αναγκάσθηκαν να αποχωρήσουν προσωρινά από την πορεία του Πολυτεχνείου. Δυστυχώς τις πληροφορίες, αυτές διέσπειρε το Αθηναϊκό, στην πραγματικότητα κυβερνητικό, κυβερνητικότατο! - πρακτορείο ειδήσεων, το οποίο ούτε καν έκανε τον κόπο να επικοινωνήσει με τους δεχθέντες την "επίθεση" για να διασταυρώσει την "είδηση", όπως μας λένε οι τελευταίοι.

Τι ενόχλησε όλους τους παραπάνω και ειδικά το Αθηναϊκό Πρακτορείο, που ξεκίνησε την κακοήθεια και προέβησαν στην στημένη είδηση είναι προφανές. Η θερμή υποδοχή που είχαν Λαφαζάνης και Στρατούλης από τον κόσμο σε όλη την πορεία, την οποία ακολούθησαν μπροστά από το μπλοκ της ΛΑ.Ε, φωνάζοντας αδιαλείπτως συνθήματα, ήταν ένας λόγος της ενόχλησης. Το κύριο, όμως, που κάνει κάποιους να μην αισθάνονται καθόλου καλά είναι η εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό συμμετοχή πολιτών στο μπλοκ της ΛΑ.Ε, δεύτερη φορά μετά και την πορεία της γενικής απεργίας. Αυτό ανησυχεί την κυβέρνηση και η ανησυχία της κυβέρνησης μεταφράζεται σε εμπάθεια κατά της ΛΑ.Ε από κάποιους μέσα στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Τους συνιστούμε πάντως ότι λίγη αντικειμενικότητα δεν θα έβλαπτε και ότι λιγότερη μεροληψία έναντι της ΛΑ.Ε δεν θα έκανε κακό!