Για μεμονωμένο περιστατικό κάνει λόγο η Λαϊκή Ενότητα, αναφερόμενη στο περιστατικό με τις αποδοκιμασίες κατά του προέδρου του κόμματος Παναγιώτη Λαφαζάνη στο Παναγροτικό συλλαλητήριο σήμερα στην Αθήνα. 

Καταγγέλλει δε ότι «τα κανάλια της παραπληροφόρησης παρέλειψαν σκόπιμα τις εικόνες της θερμότατης υποδοχής του κ. Λαφαζάνη από σύσσωμους τους συγκεντρωμένους αγρότες και απομόνωσαν τις εικόνες, με τις φραστικές αντεγκλήσεις από κάποια μεμονωμένα άτομα, γνωστά για τη φασιστική τους ταυτότητα ,τις οποίες και αυτές αλλοίωσαν με ηχητικές προσθήκες, προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις σε βάρος του κ. Λαφαζάνη».

«Τα ίδια μέσα και την ίδια ώρα αποσιώπησαν πλήρως την ανακοίνωση της ομοσπονδίας επαγγελματιών των λαϊκών αγορών, με την οποία καταγγέλλονται ως Χρυσαυγίτες τα μεμονωμένα άτομα που προσπάθησαν να διαμορφώσουν αρνητικές εντυπώσεις για τον κ. Λαφαζάνη», σημειώνει η ΛΑΕ.

Εν συνεχεία, τονίζει ότι ο κ. Λαφαζάνης «είναι γνωστός και δεν έχει ανάγκη προστασίας», ενώ παρατηρεί ότι προξενεί «ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση ότι τα ίδια τηλεοπτικά μέσα, ενώ απέκρυπταν το όλο σκηνικό και εμφάνιζαν ένα ανύπαρκτο στήσιμο, περίπου, “επίθεσης” στον κ. Λαφαζάνη, στη συνέχεια εμφάνιζαν τα ΜΑΤ να αμύνονται σε περίπου “μαινόμενους” και επιτιθέμενους εναντίον τους αγρότες, που βιαιοπραγούσαν, τάχα, σε βάρος τους».

«Τόση αντικειμενικότητα! Να τους χαιρόμαστε», καταλήγει η Λαϊκή Ενότητα.