Στο στόχαστρο του Απόστολου Τζιτζικώστα βρέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ λίγες ημέρες πριν από τις κρίσιμες εκλογές στη Νέα Δημοκρατία.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει επιλέξει ήδη ποιον επιθυμεί για αντίπαλο στη Νέα Δημοκρατία και μάλιστα πρόσθεσε ότι χρησιμοποιεί μέχρι και την ΕΡΤ για προώθηση αναξιόπιστων δημοσκοπήσεων. 

Παράλληλα αφήνει αιχμές για μεγάλο εκδοτικό συγκρότημα το οποίο επιχείρησε να παρέμβει απροκάλυπτα στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ.

«Η αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, όπως καταδεικνύει η σημερινή παραίτηση του Γ. Σακελλαρίδη, κάτω από το βάρος της ανικανότητάς της και της αποκάλυψης των ψεμάτων της στον ελληνικό λαό, είναι γεγονός και εξηγεί τον πανικό των συστημάτων που θέλουν να την κρατήσουν πάση θυσία όρθια. 

Γι’ αυτό και είναι ξεκάθαρο ό,τι ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί μια συρρικνωμένη και ενοχική Νέα Δημοκρατία, στάσιμη στη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαλέξει ποιον θέλει για αντίπαλο στη Νέα Δημοκρατία

Μετά τις εφημερίδες και τα ραδιόφωνά του, χρησιμοποιεί μέχρι και την ΕΡΤ για την παρουσίαση των δημοσκοπήσεων, που όλοι γνωρίζουν πόσο αναξιόπιστες είναι. 

Την Κυριακή θα πάρουν την απάντηση από τους Νεοδημοκράτες. Αυτοί και μόνο αυτοί αποφασίζουν. Σε ότι αφορά τις χυδαίες επιθέσεις από συγκεκριμένο εκδοτικό συγκρότημα που επιχειρεί να παρέμβει απροκάλυπτα στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, όλοι καταλαβαίνουν και τις σκοπιμότητες και τον πανικό τους και το ποια συστήματα εξυπηρετούνται από αυτές. 

Οι Νεοδημοκράτες ξέρουν και τους ξέρουν. Θυμούνται επίσης πολύ καλά τις διαχρονικές επιθέσεις στην παράταξή μας αλλά και τις επιθέσεις στον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά. 

Καλά κάνουν και πανικοβάλλονται. Η αλλαγή που δεν επιθυμούν έρχεται την Κυριακή 22 Νοεμβρίου. Η Νέα Δημοκρατία θα ξαναγίνει μεγάλη. 

Για να σταματήσει την καταστροφική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ».