ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση ΠΟΕ - ΟΤΑ με Κατρούγκαλο - Απόφαση για νέες κινητοποιήσεις

Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου 2015, 16:06 / Ανανεώθηκε 19 Νοεμβρίου 2015, 16:28
Συνάντηση ΠΟΕ - ΟΤΑ με Κατρούγκαλο - Απόφαση για νέες κινητοποιήσεις
Facebook Twitter Whatsapp

Συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας Γ. Κατρούγκαλο και την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου είχε στο υπουργείο Εργασίας η ΠΟΕ-ΟΤΑ, λαμβάνοντας τη διαβεβαίωση ότι έως την ερχόμενη Πέμπτη θα αποφασισθεί, εάν θα υπάρξει παράταση στα προγράμματα για τους εργαζόμενους στην κοινωφελή εργασία, ενώ θα εξετασθούν και τα εργασιακά τους ζητήματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας Γ. Κατρούγκαλο και την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου είχε στο υπουργείο Εργασίας η ΠΟΕ-ΟΤΑ, λαμβάνοντας τη διαβεβαίωση ότι έως την ερχόμενη Πέμπτη θα αποφασισθεί, εάν θα υπάρξει παράταση στα προγράμματα για τους εργαζόμενους στην κοινωφελή εργασία, ενώ θα εξετασθούν και τα εργασιακά τους ζητήματα.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ αποφάσισε νέες κινητοποιήσεις για την ερχόμενη Πέμπτη με απεργία ή στάση εργασίας και νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας, εν αναμονή των αποφάσεων.

Λίγο νωρίτερα, σήμερα, η ΠΟΕ- ΟΤΑ πραγματοποίησε συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας διεκδικώντας «να μπει ένα τέλος στο πρόγραμμα της φτώχειας» και να υπάρξει μια μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους τους εργαζόμενους στους δήμους.