«Ασχετοσύνη και ανικανότητα» καταλογίζει στον υπουργό Υποδομών, Χρ. Σπίρτζη, το Ποτάμι, σε σχόλιό του για την απόφαση του υπουργείου να προχωρήσει στην αύξηση της τιμής του εισιτηρίου στα ΜΜΜ από την 1η Ιανουαρίου του 2016.

«Ο κ. Σπίρτζης, έμπιστος και μεγαλοστέλεχος πλέον της παρέας του Μαξίμου, αποφάσισε την αύξηση της τιμής των εισιτηρίων κατά 16% τη στιγμή μάλιστα που οι τιμές των καυσίμων έχουν μειωθεί σημαντικά», σημειώνει το Ποτάμι.

Όπως υπενθυμίζει «ήταν ο ίδιος υπουργός που υπερασπιζόμενος τον λαϊκισμό των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ τις ημέρες του δημοψηφίσματος, αποφάσισε τις δωρεάν μετακινήσεις με απώλεια εσόδων 9,5 εκατ. ευρώ αφού το τζάμπα ίσχυε ακόμη και για τους τουρίστες».

«Αντί να πληρωθούν οι οφειλές των υπουργείων που φθάνουν τα 20.5 εκατομμύρια και να αντιμετωπιστεί η εισιτηριοδιαφυγή, ο κ. Σπίρτζης στέλνει το λογαριασμό σε αυτούς που κινούνται με τα Μέσα Μαζικής», συμπληρώνει το Ποτάμι και, καταλήγοντας, διερωτάται: «Πόσο ακόμα θα πληρώσουμε τον λαϊκισμό, την ασχετοσύνη και την ανικανότητά τους;».