ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Ποιο ξέφωτο; Η κυβέρνηση δεν μπορεί να εφαρμόσει αυτά τα μέτρα

Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου 2015, 14:26 / Ανανεώθηκε 20 Νοεμβρίου 2015, 14:26
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Ποιο ξέφωτο; Η κυβέρνηση δεν μπορεί να εφαρμόσει αυτά τα μέτρα
Facebook Twitter Whatsapp

Νέο πονοκέφαλο για την κυβέρνηση, που μέσα σε κλίμα δυσαρέσκειας αρκετοί βουλευτές ψήφισαν και το νέο πακέτο με τα προαπαιτούμενα, φέρνει μια ακόμα δημόσια τοποθέτηση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, που εκφράζει την αντίθεσή του στην εφαρμοζόμενη πολιτική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νέο πονοκέφαλο για την κυβέρνηση, που μέσα σε κλίμα δυσαρέσκειας αρκετοί βουλευτές ψήφισαν και το νέο πακέτο με τα προαπαιτούμενα, φέρνει μια ακόμα δημόσια τοποθέτηση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, που εκφράζει την αντίθεσή του στην εφαρμοζόμενη πολιτική αλλά και την αγωνία του για το πώς θα πορευτεί η κυβέρνηση.

Ο λόγος για τον βουλευτή Δωδεκανήσου Ηλία Καματερό, ο οποίος μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στη Βουλή, ήταν καταιγιστικός και απάντησε ουσιαστικά στη δηλωση του πρωθυπουργού περί μεταμνημονιακού ξέφωτου.

«Η κυβέρνηση δεν μπορεί να τα εφαρμόσει όλα αυτά. Θα μπορούμε να  ανατρέψουμε όσα ψηφίζουμε; Πιστεύουμε ότι ψηφίζοντας αυτά τα πράγματα θα φτάσουμε σε ένα ξέφωτο για να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε την πολιτική μας. Δείτε την αγωνία του κόσμου; Πως αντιστεκόμαστε στους δυνάστες;», είπε και σημείωσε ότι εκφράζει την αγωνία του λαού».

Στη συνέχεια διερωτήθηκε «Που πάμε; Την ελπίδα την κρατάμε; Σε τι ελπίζουμε ότι θα ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση; Σε μια αλλαγή των συσχετισμών στην Ευρώπη;», ενώ υπογράμμισε ότι «ο κόσμος βοά». 

Το σχόλιο του Δωδεκανήσιου βουλευτή δεν μπορεί παρά να ερμηνευτεί ως παρατήρηση στις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα σήμερα ο πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας, κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλο,και συγκεκριμένα τη φράση «θα μπορέσουμε να περάσουμε την δύσκολη ανηφόρα και να φθάσουμε σε ένα μεταμνημονιακό ξέφωτο».