Σε δήλωση με την οποία υπογραμμίζει ότι δεν παραδίδει την έδρα του και θα συνεχίσει τους αγώνες του μέσα και έξω από την Βουλή προέβη ο Στάθης Παναγούλης, ο οποίος χθες διεγράφη από τον Αλέξη Τσίπρα από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος. 

Ο ίδιος εξαπέλυσε επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την διαγραφή του, χαρακτηρίζοντας ''αντιδημοκρατικό''  και αντίθετο με το Σύνταγμα  τον τρόπο που έγινε, ενώ τονίζει ότι '' πέταξε στον καλάθι των αχρήστων το πρόγραμμα με τις πράξεις του''.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Παναγούλη έχει ως εξής:

O τρόπος διαγραφής μου είναι αντιδημοκρατικός, αντίθετος με την επιταγή του Συντάγματος, που κατοχυρώνει την ελευθερία συνείδησης-ψήφου  του βουλευτή και αναρωτιέμαι αν λειτουργούν τα κομματικά όργανα στο ΣΥΡΙΖΑ  ή μήπως έγινε και ο ΣΥΡΙΖΑ καθαρά αρχηγικό κόμμα και σήκωσε άλλο φλάμπουρο.

Μπορεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να με διέγραψε, δυστυχώς όμως γι΄ αυτόν και την αυλή του στο Μαξίμου, δεν μπορεί να διαγράψει τους πολύχρονους αγώνες μου σε δύσκολους καιρούς όταν άλλοι απουσίαζαν.

Προσωπικά δεν έκανα τίποτα άλλο, παρά να  υπερασπιστώ  το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο κ. Τσίπρας το πέταξε στο καλάθι των αχρήστων, διαγράφοντάς το δυστυχώς με τις πράξεις του.  

Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω τον αγώνα μου, μέσα και έξω από τη Βουλή,  υπερασπιζόμενος όλες εκείνες τις κατηγορίες των πολιτών, οι οποίοι  καθημερινά υφίστανται το μεθοδικό μαρτύριο της εξοντωτικής λιτότητας εις βάρος των πολλών, ενώ κάποιοι άλλοι εξακολουθούν να πλουτίζουν  ακόμη και εν μέσω κρίσης.

Είναι αυτονόητο, ότι θα στηρίξω νομοθετήματα (αν υπάρξουν) από την παρούσα κυβέρνηση στην κατεύθυνση των συμφερόντων του Λαού μας.