current views are: 3

20 Νοεμβρίου 2015
Δημοσίευση14:56

KKE: Τα πανηγύρια της κυβέρνησης δεν έχουν καμία αξία για τον εργαζόμενο λαό

Δηκτικό σχόλιο έκανε σε ανακοίνωσή του, αναφερόμενο στα ”πανηγύρια”, όπως τόνισε, της κυβέρνησης για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. 

Δημοσίευση 14:56’
αρθρο-newpost

Δηκτικό σχόλιο έκανε σε ανακοίνωσή του, αναφερόμενο στα ”πανηγύρια”, όπως τόνισε, της κυβέρνησης για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. 

Δηκτικό σχόλιο έκανε σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, αναφερόμενο στα ”πανηγύρια”, όπως τόνισε, της κυβέρνησης για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. 
 
Οπως αναφέρει η ανακοίνωση:
 
Τα πανηγύρια της κυβέρνησης για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και τους βελτιωμένους -σε σχέση με τις προβλέψεις- δείκτες της ελληνικής οικονομίας δεν έχουν καμία απολύτως αξία για τον εργαζόμενο λαό», αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού.

Ο Περισσός προσθέτει ότι ο λαός «θα συνεχίσει να ματώνει με νέα μέτρα φοροεπιδρομής, μειώσεις μισθών και συντάξεων, όπως άλλωστε προβλέπεται στον ορυμαγδό των προαπαιτουμένων και στο σχέδιο προϋπολογισμού για το 2016».

Γι’ αυτό και ο κ. Τσίπρας ζητάει συναίνεση για τα επόμενα μέτρα, έτσι ώστε αυτά να περάσουν με τις λιγότερες δυνατές λαϊκές αντιδράσεις, ενώ εξαπατά με τα χιλιοειπωμένα για “ξέφωτα” και “τελευταίους κάβους”, που ο λαός έχει πληρώσει πολλές φορές στο παρελθόν.


σχετικα αρθρα