Μεϊμαράκης: Οφείλουμε να γυρίσουμε σελίδα ενωμένοι και δυνατοί

Μεϊμαράκης: Οφείλουμε να γυρίσουμε σελίδα ενωμένοι και δυνατοί

Κάλεσμα σε όλους τους Νεοδημοκράτες να στείλουν με την ψήφο τους μήνυμα ενότητας, απηύθυνε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης από την Κρήτη, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της εσωκομματικής εκλογικής διαδικασίας.

«Οφείλουμε η Νέα Δημοκρατία τη Δευτέρα ενωμένη και δυνατή να γυρίσει σελίδα και να είναι η αντίρροπη δύναμη που θα κρατήσει την ισορροπία στη Δημοκρατία της Ελλάδας. Και για αυτό ακριβώς πρέπει να πάμε στις κάλπες φιλικά, με το Νεοδημοκρατικό ήθος, με την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον και να προχωρήσουμε σε αυτή τη διαδικασία», είπε ο κ. Μεϊμαράκης και εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εστιάζοντας στα θέματα της οικονομίας, της κοινωνικής πολιτικής και στα εθνικά θέματα.

«Δυστυχώς η κυβέρνηση έχει ακολουθήσει μια πολιτική η οποία εμάς δεν μας βρίσκει σύμφωνους και είναι πολιτική που οδηγεί σε αδιέξοδο την οικονομία και τη χώρα. Εμείς είχαμε προτείνει μια πορεία προς την ανάπτυξη και η κυβέρνηση ακολουθεί μια πορεία προς τα ελλείμματα με φόρους, περικοπές και ύφεση», ανέφερε μεταξύ άλλων επισημαίνοντας ότι η ΝΔ δεν έχει ψηφίσει μέτρα που, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, δίνουν τη χαριστική βολή στους Έλληνες.

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο