current views are: 4

22 Νοεμβρίου 2015
Δημοσίευση19:13

Συνεδριάζει τη Δευτέρα η ΚΕΦΕ για την επόμενη ημέρα στη ΝΔ

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το μεσημέρι η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) της Νέας Δημοκρατίας, ύστερα από την αναβολή των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος.

Δημοσίευση 19:13’
αρθρο-newpost

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το μεσημέρι η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) της Νέας Δημοκρατίας, ύστερα από την αναβολή των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος.

Γράφει ο Πάνος Ρασσιάς

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το μεσημέρι η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) της Νέας Δημοκρατίας, ύστερα από το φιάσκο στη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου του κόμματος.

Η αποφαση ελήφθη λίγο μετά τις 21:00, σε συσκεψη που έγινε στον τρίτο όροφο της Συγγρού, όταν εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανδρέας Παπαμιμίκος και ενώ προηγήθηκε δήλωση του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γιάννη Πλακιώτακη, με την οποία ζητούσε να γίνει άμεσα σύγκληση του αρμόδιου Οργάνου

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 13:00  στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Λεωφόρο Συγγρού, όπου σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να συζητηθεί το εάν είναι εφικτό να γίνει άμεσα η εκλογική διαδικασία με κάποια εταιρεία που έχει ήδη εμπειρία σε ανάλογες αναμετρήσεις και δεν χρειάζεται να γίνει από την αρχή τεχνική προετοιμασία.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες που προέρχονται από μέλη της ΚΕΦΕ, η εταιρεία infosolutions επελέγη λόγω της φθηνότερης προσφοράς, ενώ υπήρχαν και άλλες εταιρείες, οι οποίες είχαν ανάλογη εμπειρία, όπως αυτή που είχε οργανώσει τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι το ρεπορτάζ από τα επιτελεία των τεσσάρων υποψηφίων αναφέρει ότι πάρα τον εμφύλιο που ξέσπασε μεταξύ τους, υπάρχει κοινή συνισταμένη στο να διεξαχθεί άμεσα η διαδικασία εκλογής, το πολύ σε 2 με 3 εβδομάδες, καθώς όπως σημειώνεται η εκλογή νέου προέδρου αναβλήθηκε και δεν ματαιώθηκε.


σχετικα αρθρα