current views are: 2

23 Νοεμβρίου 2015
Δημοσίευση06:35

Μαριέττα Γιαννάκου: Στο χείλος του γκρεμού η ΝΔ

«Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού», τόνισε η Μαριέττα Γιαννάκου, σχολιάζοντας το χθεσινό φιάσκο με τις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος.

Δημοσίευση 06:35’
αρθρο-newpost

«Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού», τόνισε η Μαριέττα Γιαννάκου, σχολιάζοντας το χθεσινό φιάσκο με τις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος.

«Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού», τόνισε η Μαριέττα Γιαννάκου, σχολιάζοντας το χθεσινό φιάσκο με τις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματοςσημειώνοντας πως όσα συνέβησαν «είναι παρακμιακά φαινόμενα».

Μιλώντας στο Mega, η κυρία Γιαννάκου υπογράμμισε πως η διαδικασία για την εκλογή προέδρου «πρέπει να συνεχιστεί και να προχωρήσει το ταχύτερο δυνατόν», εξασφαλίζοντας τους όρους και τις προϋποθέσεις ώστε να μην προκύψουν αμφισβητήσεις, ενώ σχετικά με την πρόταση που δέχθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναλάβει τη μεταβατική ηγεσία της ΝΔ, είπε:

Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θα κάνει αυτή την πρόταση. Του είπα ότι για να βοηθήσω θα πρέπει να γίνει αποδεκτή η πρόταση από τους υποψηφίους και τα θεσμικά όργανα του κόμματος.

Η κυρία Γιαννάκου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η πρόταση για να βοηθήσει το κόμμα ως μεταβατική πρόεδρος είναι ένα «βαρύ φορτίο», το οποίο θα αναλάμβανε μόνο εφόσον αυτό γινόταν αποδεκτό από όλους τους υποψηφίους, αλλά και από τα θεσμικά όργανα.

Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο είχε δηλώσει και την Κυριακή, μιλώντας στο newpost«Ευχαρίστως να βοηθήσω στην εκλογική διαδικασία της Νέας Δημοκρατίας. Αρκεί η πρόταση αυτή να γίνει αποδεκτή από τα θεσμικά όργανα και τους υποψήφιους», είχε πει χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, τάχθηκε υπέρ της σύγκλησης της ΚΟ της ΝΔ που είναι όπως είπε το υπ’ αριθμόν ένα θεσμικό όργανο.

Σε ερώτηση για τον Κώστα Καραμανλή υπενθύμισε ότι τον Φλεβάρη είχε επισκεφθεί τον πρώην πρωθυπουργό μαζί με άλλα στελέχη και του είχε προτείνει να επανέλθει στα πράγματα «διότι υπάρχει μια εμπιστοσύνη των νεοδημοκρατών». Ωστόσο είπε ότι ο ίδιος δεν προτίθεται να κάνει κάτι τέτοιο.

 


σχετικα αρθρα