current views are: 3

23 Νοεμβρίου 2015
Δημοσίευση10:30

Βορίδης: Δεν έχω καμία σχέση με την εταιρεία που ανέλαβε τις εκλογές

Κατηγορηματικά διαψεύδει ο Μάκης Βορίδης τα όσα ακούστηκαν για σχέσεις του με την εταιρεία που ανέλαβε τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία.

Δημοσίευση 10:30’
αρθρο-newpost

Κατηγορηματικά διαψεύδει ο Μάκης Βορίδης τα όσα ακούστηκαν για σχέσεις του με την εταιρεία που ανέλαβε τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία.

Κατηγορηματικά διαψεύδει ο Μάκης Βορίδης τις αιμές του Ευάγγελου Μεϊμαράκη για σχέσεις του με την εταιρεία που ανέλαβε τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία. 

«Ο κ. Μεϊμαράκης με κατηγόρησε για υποκρισία διότι όπως είπε γνώριζα την Εταιρία που ανέλαβε το έργο της υποστήριξης των εκλογών για τον Πρόεδρο της ΝΔ, της είχα δώσει δουλειές ως Υπουργός και είχα και δικηγορικές σχέσεις μαζί της.

Απαντώ:
1)    Ουδέποτε είχα οποιαδήποτε επαγγελματική ή άλλη σχέση με την εταιρία.
2)    Εξ όσων δύναμαι να γνωρίζω, ουδέποτε έχει ανατεθεί από εμένα στα πλαίσια της ασκήσεως των Υπουργικών μου καθηκόντων, έργο στην συγκεκριμένη εταιρία.
3)    Σε κάθε περίπτωση η υπηρεσία που ανέθεσε το συγκεκριμένο έργο στην εν λόγω εταιρία αποτελεί υπηρεσία της Νέας Δημοκρατίας στην οποία εξ όσων γνωρίζω προΐσταται ο κ.Μεϊμαράκης. Τι εννοεί ακριβώς; Έχω παρέμβει στον ίδιο ή σε άλλον καθοιονδήποτε τρόπο προκειμένου να ανατεθεί το συγκεκριμένο έργο στην συγκεκριμένη εταιρία; Αν δεν γνωρίζει κάτι σχετικό, τι νόημα έχουν οι προηγούμενες αναληθείς αναφορές;
Είπαμε να κρατάμε την αντιπαράθεση σε ένα επίπεδο ειδικά οι «παλιοί» που ισχυρίζονται ότι είναι θεματοφύλακες του πολιτικού πολιτισμού».

Νωρίτερα ο κ.Βορίδης έγραψε στο Twitter.


σχετικα αρθρα