Να μην γίνει πολιτικό το τεχνικό φιάσκο, τόνισε ο Μιλιάδης Βαρβιτσιώτης, σχολιάζοντας την αναβολή των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής της ΝΔ ζήτησε να υπάρξει άμεσα κατευνασμός και πολιτικός διάλογος «για να γνωρίζουμε τις προθέσεις του κάθε υποψηφίου». 

«Να κλειστούν οι τέσσερις υποψήφιοι σε ένα δωμάτιο και να βρουν λύση. Δεν μπορεί να πληγώνονται άλλο οι Νεοδημοκράτες. Δεν δέχομαι για τα προσωπικά των υποψηφίων και την αδυναμία τους να συνεννοηθούν, να πληγώνεται σήμερα όλα τα στελέχη του κόμματος», υπογράμμισε.

«Εγώ δεν ζητώ την παραίτηση κανενός. Ζητώ να υπάρξει συνεννόηση για να μην πληγώνεται άλλο η ΝΔ. Ζητώ να μιλήσουμε, επιτέλους, πολιτικά», ανέφερε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

«Ο διάλογος πρέπει να γίνει με όρους πολιτικούς και όχι προσωπικούς και πρέπει να διεξάγεται στα όργανα του κόμματος και όχι στα τηλεπαράθυρα», είπε.

Επίσης, ο κ. Βαρβιτσιώτης σημείωσε πως ο ένας προσπαθεί να ρίξει το μπαλάκι των ευθυνών στον άλλον και πρόσθεσε: 

Την Κυριακή θα μπορούσε να αντί να υπάρχει το μπαλάκι της αλληλοκατηγορίας, να έβγαινε ο προσωρινός πρόεδρος να έλεγε συγγνώμη, υπάρχει τεχνικό πρόβλημα και θα κάνουμε ό,τι δυνατό να το λύσουμε και να γίνει το γρηγορότερο η εκλογική διαδικασία.