Τις επιφυλάξεις και την κριτική του απέναντι στις συγκεντρώσεις των «Αγανακτισμένων» εξέφρασε ο αντιπρόεδρος Θεόδωρος Πάγκαλος τη Δευτέρα, μετά τις δηλώσεις του περί like και unlike που επροκάλεσαν πολλές αντιδράσεις, υποστηρίζοντας πως δεν έχει σαφείς πολιτικούς στόχους και πως τα αιτήματα που ακούγονται είναι διαφορετικά και αντιφατικά μεταξύ τους. «Το κίνημα είναι σημαντικό, αυτό καθ' εαυτό, για αυτό και ασχολήθηκα στη συνέντευξη» είπε ο Θ.Πάγκαλος το βράδυ της Δευτέρας στη ΝΕΤ σε μία προσπάθεια να αντιστρέψει το δυσάρεστο κλίμα που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις του την Κυριακή.

«Αυτό που είπα είναι πως δεν είναι σαφές τι επιδιώκει» τόνισε ο Θ.Πάγκαλος, λέγοντας πως ακούγονται «διαφόρων ειδών αιτήματα που είναι αντιφατικά μεταξύ τους». «Μία κυβέρνηση δεν φεύγει με μία διαδήλωση, αλλά με εκλογές» σημείωσε.

Ο ίδιος ανέφερε επίσης πως το κίνημα είναι πρωτοφανές για την Ελλάδα αλλά όχι πρωτοφανές γενικά, κάνοντας αναφορά στο Μαή του '68 κσι στις διαδηλώσεις εναντίον του Αλιέντε.Πηγή: in.gr