current views are: 3

24 Νοεμβρίου 2015
Δημοσίευση18:16

Μπακογιάννη: Την Κυριακή έγινε σαμποτάζ – Και το 2009 έγιναν σημεία και τέρατα (Βίντεο)

«Δεν αποκλείω να έγινε σαμποτάζ στις εκλογές της Κυριακής» δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη. 

Δημοσίευση 18:16’
αρθρο-newpost

«Δεν αποκλείω να έγινε σαμποτάζ στις εκλογές της Κυριακής» δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη. 

«Δεν αποκλείω να έγινε σαμποτάζ στις εκλογές της Κυριακής» δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη

«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν εκτός ΝΔ να αποφασίσει για τα δικά μας θέματα. Πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα. Η ΝΔ θα σταθεί στα πόδια της, η ΝΔ θα ξανασηκωθεί στα πόδια της. (…) Δεν αποκλείω να έγινε σαμποτάζ την Κυριακή στις εκλογές» είπε η κ. Μπακογιάννη η οποία άφησε σαφείς αιχμές για τη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών το 2009:

Η ουσία είναι να μην την ξαναπάθουμε. Επειδή έζησα τη διαδικασία του 2009, λέω ότι είχε τα προβλήματα τα ίδια επί πέντε ώρες. Και στις εκλογές του 2009 έγιναν σημεία και τέρατα. Εγώ βγήκα και  αναγνώρισα το αποτέλεσμα γιατί ήθελα να διασφαλίσω την ενότητα του κόμματος. Η διαδικασία αυτή έχει προβλήματα. Είτε είναι πολύ ακριβή και η ΝΔ δεν έχει τα λεφτά ή κρύβεται κάτι άλλο. 

Σε αυτό το πλαίσιο, η βουλευτής της ΝΔ επεσήμανε πως η διαδικασία θα πρέπει να είναι αδιάβλητη. 

Ταυτόχρονα εξέφρασε την αντίθεσή της στην παραίτηση του κ. Μεϊμαράκη. «Δεν έπρεπε να παραιτηθεί, ούτε να παραιτηθούν οι υπόλοιποι υποψήφιοι. Έκαναν δύο μήνες αξιοπρεπή προεκλογικό αγώνα και δεν χρειαζόταν αυτές οι εντάσεις».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της κ. Μπακογιάννη: 


σχετικα αρθρα