current views are: 1

24 Νοεμβρίου 2015
Δημοσίευση18:40

Κάλεσμα Πλακιωτάκη στους υποψήφιους να πέσουν οι τόνοι

Δεκτός με θερμά χειροκροτήματα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα έγινε ο Γιάννης Πλακιωτάκης,  ο οποίος ορίστηκε αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Δημοσίευση 18:40’
αρθρο-newpost

Δεκτός με θερμά χειροκροτήματα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα έγινε ο Γιάννης Πλακιωτάκης,  ο οποίος ορίστηκε αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

του Πάνου Ρασσιά

Δεκτός με θερμά χειροκροτήματα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα έγινε ο Γιάννης Πλακιωτάκης,  ο οποίος ορίστηκε αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. «Δεν ομιλώ και δεν θα λειτουργήσω ούτε ως αντιπρόεδρος ούτε ως προσωρινός πρόεδρος, αλλά ως στρατιώτης του κόμματος» τόνισε στην ομιλία του, ενώ απηύθυνε έκκληση στους τέσσερις υποψηφίοςυ να πέσουν οι τόνοι.

Αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του, ευχαρίστησε τον κ. Μεϊμαράκη «σπο καρδιάς», τονίζοντας ότι έχει απόλυτη συναίσθηση του ρόλου του.

«Την προηγούμενη Κυριακή παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων του κόμματος και της εταιρίας που ανέλαβε την διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών, ζήσαμε ένα οργανωτικό φιάσκο το οποίο έπληξε την εικόνα και το κύρος της παράταξης. Παράλληλα πληγώσαμε τα στελέχη και την βάση της ΝΔ» τόνισε ο κ. Πλακιωτάκης για την αναβολή των εκλογών. 

Και συμπλήρωσε:

Δυστυχώς αντί να σταθούμε όλοι μας στο ύψος των περιστάσεων και να συμβάλουμε στην άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος, συμμετείχαμε σε ένα γαϊτανάκι αντιπαράθεσης και εσωστρέφειας που μόνο κακό κάνει στην πληγωμένη εικόνα, το κύρος και την πληγωμένη αξιοπιστία της παράταξης μας.

Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη ότι έχουν όλοι ευθύνη, λέγοντας:

Θεωρώ οτι ευθύνη έχουμε όλοι μας διότι δεν κατορθώσαμε να διασφαλίσουμε την διεξαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών του κόμματος, το να ρίχνουμε ευθύνες ο ένας στον άλλο είναι ανεύθυνο. Το ζητούμενο είναι να διασφαλίσουμε την ενότητα μας. Γι’ αυτο ζήτω απο τους τέσσερις υποψήφιους να χαμηλώσουν τους τόνους, ώστε να ξεφύγει η παράταξη μας σπο το τέλμα και το αδιέξοδο.

 


σχετικα αρθρα