Πως ένα τεχνικό πρόβλημα κατάφερε όχι μόνο να τινάξει στον αέρα τη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ αλλά και να δημιουργήσει εμφυλιοπολεμικό κλίμα στους κόλπους του κόμματος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost, η εταιρεία Infosolutions, η οποία επιλέχθηκε μέσω διαγωνισμού όχι μόνο για το χαμηλό κόστος της αλλά και γιατί πληρούσε τα χαρακτηριστικά που είχαν θέσει οι τεχνικοί σύμβουλοι των υποψηφίων , διαβεβαίωνε μέχρι και στο παρά πέντε ότι η διαδικασία θα εξελιχθεί απολύτως ομαλά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost η ΚΕΦΕ , η τεχνική επιτροπή και οι τεχνικοί σύμβουλοι των υποψηφίων κατά την διάρκεια των καθημερινών συνεδριάσεων, ενημερώνονταν από την  Infosolutions, για τη διαδικασία που θα ακολουθούνταν την Κυριακή. Μέχρι και την Παρασκευή το βράδυ, δεν υπήρξε ένσταση από καμία πλευρά για την αρτιότητα του συστήματος. Το πρόβλημα εμφανίστηκε για πρώτη φορά το Σάββατο το απόγευμα και πάντως η εταιρεία διαβεβαίωνε ότι το όποιο ζήτημα θα επίλυθεί πολύ νωρίς το πρωί της Κυριακής. 

Η απόφαση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη , να στραφεί δικαστικά κατά της εταιρείας , κίνηση με την οποία συντάσσεται απολύτως και ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος, θα δώσει απαντήσεις καθώς κανένα ενδεχόμενο δεν μπορεί να αποκλειστεί για το φιάσκο της Κυριακής , ακόμα και εκείνο του σαμποτάζ. 

Όλα πάντως δείχνουν ότι το αργότερο αύριο η ΚΕΦΕ θα αποφασίσει ποια νέα εταιρεία θα αναλάβει τη διαδικασία με στόχο να διεξαχθούν οι εκλογές στις 13 Δεκεμβρίου.