Αποκλεισμούς από την εκδήλωση εορτασμού της επετείου της ανατίναξης της Γέφυρας του Γοργοποτάμου, καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας αιχμές κατά των φορέων της Αυτοδιοίκησης της περιοχής και των διοργανωτών των επετειακών εκδηλώσεων.

Συγκεκριμένα το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει τον αποκλεισμό της Πανελλήνιας Οργάνωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης (Π.Ο.Α.Ε.Α) και του Καπετάνιου του ΕΛΑΣ Βασίλη Πριόβολου (Καπετάν Ερμής).

«Είναι απορίας άξιο και λυπηρό» σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ σε σχετική ανακοίνωσή του, επισημαίνοντας ότι «η Π.Ο.Α.Ε.Α είχε και εφέτος την πλέον πολυπληθή συμμετοχή, με μαζική προσέλευση των μελών της, στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα».

«Οι φορείς της Αυτοδιοίκησης της περιοχής και οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης των εκδηλώσεων, θα πρέπει να αντιληφθούν πως τέτοιου είδους συμπεριφορές και σε κάθε περίπτωση άστοχοι χειρισμοί, είναι άκρως προσβλητικές απέναντι στην μεγάλη αυτή Οργάνωση των Αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και δημιουργούν εύλογα ερωτήματα», καταλήγει η ανακοίνωση.