Στρατιωτικούς σχηματισμούς και μονάδες που εδρεύουν στις περιοχές της Λάρισας και των Τρικάλων πρόκειται να επισκεφθεί ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας.

Επίσης, κατά την παραμονή του στη Λάρισα -στις 30 Νοεμβρίου- ο κ. Βίτσας θα επισκεφθεί τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ (19:30), ενώ στις 20.30 θα ακολουθήσει ομιλία του, ενώ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Το πρόγραμμα του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας έχει ως εξής:

  • Τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, θα επισκεφθεί το Στρατηγείο της 1ης Στρατιάς, ακολούθως το Ελληνικό Στρατηγείο Επιχειρήσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Στρατόπεδο «ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ», το 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας και το 303 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσεως,
  • Την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου, θα επισκεφθεί το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας, ακολούθως το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΕΚΑΕ) στο Κουτσόχερο και στη συνέχεια την 110 Πτέρυγα Μάχης,
  • Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, θα επισκεφθεί το δημαρχείο Λάρισας, ακολούθως τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών στα Τρίκαλα και στη συνέχεια το δημαρχείο της πόλης των Τρικάλων.