current views are: 9

29 Νοεμβρίου 2015
Δημοσίευση18:50

Ο Πλακιωτάκης συναντάει τους υποψήφιους για εκεχειρία

Τη δέσμευση των τεσσάρων υποψηφίων για την ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας θα προσπαθήσει να λάβει ο Γιάννης Πλακιωτάκης στις συναντήσεις που θα έχει χωριστά με τον καθένα

Δημοσίευση 18:50’

Τη δέσμευση των τεσσάρων υποψηφίων για την ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας θα προσπαθήσει να λάβει ο Γιάννης Πλακιωτάκης στις συναντήσεις που θα έχει χωριστά με τον καθένα

Τη δέσμευση των τεσσάρων υποψηφίων για την ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας θα προσπαθήσει να λάβει ο Γιάννης Πλακιωτάκης στις συναντήσεις που θα έχει χωριστά με τον καθένα. 

Πρώτη επιδίωξη του μεταβατικού προέδρου της ΝΔ είναι να αποκαταστήσει την επικοινωνία μεταξύ τους, κάτι που δεν υπάρχει εδώ και αρκετές εβδομάδες, ενώ θα απευθύνει πρόταση για συνάντηση των τεσσάρων υπό τον ίδιο. 

Το πρώτο εγχείρημα του κ Πλακιωτάκη θα στεφθεί από επιτυχία αφού όλοι επιθυμούν ομαλότητα στην  εκλογική διαδικασία . Για να συμβεί όμως αυτό ο κ Πλακιωτακης θα ζητήσει ομόφωνη στήριξη της εταιρείας που θα αναλάβει να ” τρέξει” τις εκλογές αλλά και την έμπρακτη στήριξη , μέσω επίσημης δήλωσης, των κινήσεων της ΚΕΦΕ. 

Ωστόσο πηγές κοντά στον κ Πλακιωτάκη θεωρούν ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολο να αποκατασταθεί η επικοινωνία των τεσσάρων αφού όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στο newpost «έχουν ανταλλάξει βαριές κουβέντες». 

Τρίτος στόχος του κ Πλακιωτάκη ειναι  μια συνάντηση των τεσσάρων ακόμη και εντός της επόμενης εβδομάδας. 

Στην θέση αυτή συμφωνεί η πλευρά Γεωργιάδη, ωστόσο οι υπόλοιποι υποψήφιοι ζητούν το πλαίσιο αυτής της συνάντησης και θεωρούν ότι αν δεν κλειδώσει η ημερομηνία των εκλογών, δεν θα έχει νόημα. 

Τέλος ο κ Πλακιωτακης έχει ήδη ενημερώσει τους υποψήφιους για τα αποτελέσματα των επαφών του με τους πρώην πρωθυπουργούς που ζήτησαν να διασφαλιστεί η ομαλότητα και η ενότητα του κόμματος.
 


σχετικα αρθρα