«Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι κάποιοι θέλουν να πάει πίσω η διαδικασία στη Νέα Δημοκρατία», δήλωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πρόσθεσε πως «κάτι τέτοιο θα ήταν ένα "τεράστιο δώρο στον ΣΥΡΙΖΑ"».

«Όλοι ενδιαφερόμαστε για την αξιοπιστία και τη διαφάνεια», αλλά «είναι πολύ σημαντικό να κλείσει γρήγορα αυτή η πληγή», τόνισε ο κύριος Τζιτζικώστας. «Οι φίλοι της ΝΔ θέλουν εκλογές το συντομότερο και όποιος βγει θα έχει τη στήριξη όλων. Το αίτημα είναι καθολικό: "Κλείστε γρήγορα αυτή την πληγή"», εξήγησε.

Την υπόθεση του φιάσκου στις εκλογές της 22ας Νοεμβρίου έχει αναλάβει η δικαιοσύνη, τώρα προέχει να κλείσουμε την πληγή, δεν θέλω και δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπήρξε δόλος, υποστήριξε ο κ. Τζιτζικώστας και εμφανίστηκε απολύτως ενωτικός με τους συνυποψηφίους του, τονίζοντας:

Δεν υπάρχει ρήγμα στην Νέα Δημοκρατία, κανείς δεν έχει προσωπικό πρόβλημα με κανέναν. Στις εκλογές είναι πολύ λογικό να πούμε και καμιά κουβέντα παραπάνω. Ανήκουμε όλοι στην ίδια οικογένεια, αντίπαλός μας είναι μόνο ο Τσίπρας.