current views are: 9

3 Δεκεμβρίου 2015
Δημοσίευση13:22

Μάρδας: Δεν βαφτίστηκα ξαφνικά μνημονιακός – Λοβέρδος: Μνημονιακός ο λόγος σας (Βίντεο)

Προσπάθεια να δικαιολογήσει όσα είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη περί δειλίας των προηγούμενων κυβερνήσεων να εφαρμόσουν μέτρα έκανε ο Δημήτρης Μάρδας.

Δημοσίευση 13:22’

Προσπάθεια να δικαιολογήσει όσα είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη περί δειλίας των προηγούμενων κυβερνήσεων να εφαρμόσουν μέτρα έκανε ο Δημήτρης Μάρδας.

Προσπάθεια να δικαιολογήσει όσα είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη περί δειλίας των προηγούμενων κυβερνήσεων να εφαρμόσουν μέτρα έκανε ο Δημήτρης Μάρδας, προκαλώντας τη σφοδρή αντίδραση του Ανδρέα Λοβέρδου

Μιλώντας από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, ο υφυπουργός Εξωτερικών απέδωσε τη διάσταση που έλαβε το ζήτημα σε λανθασμένη μεταφορά των λεγομένων του

«Αν μου βρείτε τη λέξη “κατά γράμμα” για την εφαρμογή του μνημονίου θα παραιτηθώ από την κυβέρνηση», είπε αρχικά ο κ. Μάρδας και σημείωσε «αναφέρθηκα στη δειλία των προηγούμενων κυβερνήσεων που τρέναρε την εφαρμογή κάποιων μέτρων».

Σημείωσε δε πως ασκεί κριτική στον προϋπολογισμό από το 2005 και υπογράμμισε: 

Δεν γίνεται να ασκώ κριτική για μια δεκαετία και να βαφτίζομαι ξαφνικά μνημονιακός.

Μάλιστα, σε μια προσπάθεια να εξηγήσει τι εννοεί με τη λέξη «τρέναρε», αναφέρθηκε σε μεταρρυθμίσεις που έχουν να κάνουν με την καταπολέμηση της διαφθοράς και τις ιδιωτικοποιήσεις.

Λοβέρδος: Μνημονιακός ο λόγος σας

Σφοδρή επίθεση στον Δημήτρη Μάρδα εξαπέλυσε στη Βουλή ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο κ. Λοβέρδος είπε απευθυνόμενος στον υφυπουργό Εξωτερικών:

Προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα όσα είπατε στον ΣΚΑΪ, σας λέω ότι δεν τα έχετε πει ακριβώς όπως τα λέτε εδώ. Ήσασταν μνημονιακός στην εκφορά του λόγου. 

Όσον αφορά τη διαφθορά, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε:

Πόσοι δεν έλεγαν ότι έχουν εμπιστοσύνη στον Νικολούδη; Τον αλλάξατε όμως. Πείτε μου μια ενέργεια που έχετε κάνει για το περιορισμό του λαθρεμπορίου.

Ο κ. Λοβέρδος πρόσθεσε:

Μιλάτε για ιδιωτικοποιήσεις; Για το Ελληνικό όλη η περιοχή σας μέμφεται. Στα αεροδρόμια, επιταχύνατε κάτι;

 


σχετικα αρθρα