του Πάνου Ρασσιά

Για τις τελικές αποφάσεις σχετικά με την εταιρία Vodafone που έχει επιλεγεί να στήσει την διαδικασία εκλογής νέου προέδρου, συνεδριάζει αυτή την ώρα η ΚΕΦΕ στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ​ στη Συγγρού.

Απών από τη συνεδρίαση είναι ο εκπρόσωπος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Θόδωρος Αμπατζόγλου, καθώς όπως αναφέρουν συνεργάτες του πρώην προέδρου, δεν έχουν λάβει τις απαντήσεις που έχουν ζητήσει από τον Ανδρέα Παπαμιμίκο στα δύο ζητήματα ηθικής και πολιτικής τάξεως.

Το πρώτο υπενθυμίζουν ότι αφορά την κατάθεση και μήνυσης, εκτός από την αγωγή και τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της έκπτωτης εταιρίας infosolutions, προκειμένου να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη, όχι μόνο τα στελέχη της, αλλά και όλοι οι υπεύθυνοι του φιάσκου της 22ας Νοεμβρίου και το δεύτερο ζήτημα έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο κ. Παπαμιμίκος δεν έχει πει ακόμη πιο είναι το κώλυμα που επικαλέστηκε ώστε να μην προεδρεύει πλέον στην ΚΕΦΕ.

Σε κάθε περίπτωση, από το επιτελείο του κ. Μεϊμαράκη ξεκαθαρίζουν ότι παρά την απουσία του κ. Αμπατζόγλου, δεν τίθεται θέμα με τις αποφάσεις της Επιτροπής, τις οποίες αποδέχονται, όπως έγινε και στις δύο προηγούμενες συνεδριάσεις του Οργάνου.