Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου. 
 
Όλα άρχισαν όταν τον λόγο πήρε ο κ. Βενιζέλος και έκανε λόγο για «άθλια συκοφαντία του κ. Καμμένου που αναφέρθηκε σε μένα για τα υποβρύχια». 
 
«Το PSI δεν ήταν δική μου επιλογή, αλλά επιλογή της κυβέρνησης Παπαδήμου. Να μη χυδαιολογεί και να μη δηλητηριάζει τον δημόσιο βίο ο κ. Καμμένος. Ο κ. Τσίπρας αφαίρεσε την αρμοδιότητα για την κατασκευή των πλοίων από τον κ. Καμμένο και τον έδωσε στον κ. Βίτσα. Την ώρα που επιστρατεύομαι να προστατέψω τα συμφέροντα του ελληνικού δημοσίου – διεξάγεται διοικητική δίκη για τα συμφέροντα του δημοσίου ως προς τα υποβρύχια- με υβρίζει ο κ. Καμμένος», είπε ο κ. Βενιζέλος.  
 
«Δυστυχώς ο κ. Βενιζέλος κρύβεται στην γκλίτσα του τσοπάνη. Θυμάστε τον κ. Σάφα; Ο κ. Σάφα άρπαξε 500 εκατ. ευρώ και έφυγε. Εσείς δεν έχετε ευθύνη για αυτό; Εσείς τον φέρατε ως σωτήρα. Ο κ. Σάφα ανέλαβε άλλα δύο υποβρύχια και δεν τα έκανε ποτέ και ανέλαβε την κατασκευή τους το Πολεμικό Ναυτικό. Εγώ σας παραπέμπω σε δηλώσεις του κ. Μεϊμαράκη στην επιτροπή εξοπλισμών τότε», απάντησε ο κ. Καμμένος. 
 
«Θλιβερό να μην ξέρει ο υπουργός είτε καθόλου τα δεδομένα είτε να τα διαστρέφει τελείως. Την εταιρεία του κ. Σάφα την επέλεξαν οι ιδιοκτήτες των ναυπηγείων. Ο κ. Σάφα δεν τα εισέπραξε αυτά τα ποσά. Αυτά τα ποσά τα εισέπραξαν οι γερμανοί ιδιοκτήτες πριν από εμάς. Εγώ κ. Καμμένο δεν πήγα ποτέ στο Άμπου Ντάμπι με τον κ. Παπανδρέου. Είστε ένοχος βαριάς συκοφαντίας», του ανταπάντησε ο κ. Βενιζέλος