current views are: 7

7 Δεκεμβρίου 2015
Δημοσίευση15:20

Γεωργιάδης: Κάποιοι κύκλοι προσπαθούν να επιβάλλουν αρχηγό στη ΝΔ

Τα αποτελέσματα πρόσφατων δημοσκοπήσεων που είδαν το φως της δημοσιότητας αμφισβητεί με δήλωσή του ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης. 

Δημοσίευση 15:20’

Τα αποτελέσματα πρόσφατων δημοσκοπήσεων που είδαν το φως της δημοσιότητας αμφισβητεί με δήλωσή του ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης. 

Τα αποτελέσματα πρόσφατων δημοσκοπήσεων που είδαν το φως της δημοσιότητας αμφισβητεί με δήλωσή του ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης

Ο κ. Γεωργιάδης καταγγέλλει χειραγώγηση του εκλογικού σώματος της ΝΔ μέσω «δήθεν δημοσκοπήσεων»  από «διάφορους κύκλους που για τους δικούς τους λόγους θέλουν να επιβάλλουν αρχηγό στη Νέα Δημοκρατία».

Η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη: 

Το αδιάβλητο της διαδικασίας των εσωκομματικών μας εκλογών δεν έχει να κάνει μόνο με την εταιρεία που θα επιλέξουμε να τις κάνει. Αλλά έχει να κάνει με την αποτροπή των διαφόρων κύκλων που για τους δικούς τους λόγους θέλουν να επιβάλλουν αρχηγό στη Νέα Δημοκρατία.

Τις περασμένες ημέρες δημοσιεύτηκαν δύο δήθεν δημοσκοπήσεις από δύο εταιρείες που δεν είναι εγγεγραμμένες στο μητρώο του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου, που δεν ανήκουν στην ESOMAR και άρα δεν έχουν το δικαίωμα εκ του νόμου να διενεργούν δημοσκοπήσεις και δεν έχουν το δικαίωμα τα μέσα να τις παρουσιάζουν ως δημοσκοπήσεις. Καλώ και τους τρεις άλλους συνυποψηφίους μου από κοινού να ψάξουμε να βρούμε ποια είναι αυτά τα κέντρα που θέλουν να χειραγωγήσουν το εκλογικό σώμα της Νέας Δημοκρατίας και για ποιο λόγο. Μήπως εξυπηρετούν τα συμφέροντα του κ. Τσίπρα που θέλει μια διαλυμένη Νέα Δημοκρατία; Και οι τέσσερις μια γροθιά, πρέπει να ψάξουμε ποιος έστησε αυτήν την απάτη.  


σχετικα αρθρα