current views are: 9

10 Δεκεμβρίου 2015
Δημοσίευση14:19

ΠΑΣΟΚ: Προοδευτική «στάχτη» στα μάτια των ψηφοφόρων το σύμφωνο συμβίωσης

Για ”προοδευτική στάχτη” στα μάτια των ψηφοφόρων κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ για την κατάθεση στην Βουλή του συμφώνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια. 

Δημοσίευση 14:19’

Για ”προοδευτική στάχτη” στα μάτια των ψηφοφόρων κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ για την κατάθεση στην Βουλή του συμφώνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια. 

Για ”προοδευτική στάχτη” στα μάτια των ψηφοφόρων κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ για την κατάθεση στην Βουλή του συμφώνου συμβίωσης​ για τα ομόφυλα ζευγάρια. 
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του κινήματος:

Καλωσορίζουμε το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης που επεκτείνει το Σύμφωνο Συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια. Είναι το νομοσχέδιο που σύμφωνα με τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θα ήταν το πρώτο που θα ερχόταν στη Βουλή πριν από 11 μήνες.

Είναι το νομοσχέδιο που το ΠΑΣΟΚ προσπαθούσε να προωθήσει είτε αυτοτελώς είτε στο πλαίσιο του αναμορφωμένου οικογενειακού Δικαίου την εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ ασκούσε στείρα αντιπολίτευση. 

 Η διαδικασία συζήτησης και ψήφισης του νομοσχεδίου θα είναι μια ευκαιρία για το ΣΥΡΙΖΑ να ρίξει προοδευτική στάχτη στα μάτια των ψηφοφόρων του και να αποπροσανατολίσει από τη γενική εικόνα της συνεργασίας του με την ακροδεξιά του Πάνου και των άλλων Καμμένων. 

 Για το ΠΑΣΟΚ θα είναι μια ακόμη επιβεβαίωση ότι αυτό που μας κινητοποιεί και μας ενώνει είναι αρχές και αξίες.  

 


σχετικα αρθρα