Με μια λαϊκή ρήση απάντησε η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, στις δηλώσεις του Σταύρου Θεοδωράκη για νέα νομιμοποίηση της κυβέρνησης αλλά και συμμετοχή του Ποταμιού σε αυτήν.

Σε σχετική ανακοίνωση η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται» και κατηγορεί τον επικεφαλής του Ποταμιού ότι «συνεχίζει να προβοκάρει και να υπονομεύει με κάθε τρόπο τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Αναλυτικά το σχόλιο της Μ.Χρυσοβελώνη έχει ως εξής:

«Ο προσωρινός αρχηγός του Ποταμιού είναι, δυστυχώς, αμετανόητος και συνεχίζει να προβοκάρει και να υπονομεύει με κάθε τρόπο τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
 
Πριν από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου, στις οποίες ο ελληνικός λαός ακύρωσε τις ομολογημένες και ανομολόγητες επιδιώξεις του, έκανε τα πάντα για να διώξει τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και τον Πάνο Καμμένο από την κυβέρνηση που είχε νομιμοποιήσει ο ελληνικός λαός με την ψήφο του τον Ιανουάριο. Τρεις μήνες μετά τις εκλογές, θέτει θέμα νομιμοποίησης της σημερινής κυβέρνησης και ζητά (από ποιους άραγε;) να σχηματιστεί μια άλλη κυβέρνηση!
 
Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται, λέει μια σοφή λαϊκή παροιμία. Και ο κατά φαντασίαν …πρωταγωνιστής τελεί σε μόνιμη κρίση παραληρηματικού μεγαλείου».