current views are: 7

15 Δεκεμβρίου 2015
Δημοσίευση18:39

Γεωργιάδης: Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να αρχίσει να παράγει πολιτική

«Η Νέα Δημοκρατία, πρέπει να αρχίσει να παράγει πολιτική» δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. ​

Δημοσίευση 18:39’

«Η Νέα Δημοκρατία, πρέπει να αρχίσει να παράγει πολιτική» δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. ​

«Η Νέα Δημοκρατία, πρέπει να αρχίσει να παράγει πολιτική» δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. 

«Εγώ κατέβηκα σε αυτή την εκλογική διαδικασία γιατί πιστεύω ότι η Νέα Δημοκρατία, πρέπει να αρχίσει να παράγει πολιτική» είπε και συνέχισε:

Η ΝΔ πρέπει να μιλήσει στον κόσμο για τις θέσεις της στους μικρομεσαίους, για τους φόρους, για τους μετανάστες, για την παιδεία, για την υγεία. Δεν μπήκα για να ασχοληθώ με την παραπολιτική. Η παραπολιτική υπάρχει, εκεί που δεν υπάρχει πολιτική.

«Θα γίνουν εκλογές την Κυριακή. Μην ανησυχείτε» είπε και αναφέρθηκε στις διαρροές περί στήριξης του Κώστα Καραμανλή στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη: 

Αυτά τα χρόνια ο Κώστας Καραμανλής, είχε κρατήσει μια άψογη στάση. Άριστα δέκα με τόνο. Ερχόταν στη Βουλή, ψήφιζε όλα τα νομοσχέδια της Νέας Δημοκρατίας, δεν δημιουργούσε το παραμικρό πρόβλημα, λειτούργησε και λειτουργεί ως η ψυχή της παράταξης. Θα μου έκανε τρομακτική εντύπωση εάν τώρα, αποφάσιζε να φύγει από την θέση της ουδετερότητας, και να εμπλεκόταν στην διαδικασία. Πιστεύω ότι αυτοί που τον εμπλέκουν, του κάνουν κακό».


σχετικα αρθρα