current views are: 11

16 Δεκεμβρίου 2015
Δημοσίευση15:09

Οικονόμου: Η επίθεση εναντίον μου έγινε βάσει σχεδίου

Σχέδιο βλέπει πίσω από τον άγριο ξυλοδαρμό του χθες στα Εξάρχεια από ομάδα 10 κρανοφόρων ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου. 

Δημοσίευση 15:09’

Σχέδιο βλέπει πίσω από τον άγριο ξυλοδαρμό του χθες στα Εξάρχεια από ομάδα 10 κρανοφόρων ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου. 

Σχέδιο βλέπει πίσω από τον άγριο ξυλοδαρμό του χθες στα Εξάρχεια από ομάδα 10 κρανοφόρων ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, ο κ. Οικονόμου τόνισε πως «ήθελαν να κατοχυρωθεί στη λαϊκή συνείδηση ότι στα Εξάρχεια δεν θα μπαίνουν άνθρωποι που δεν θα παίρνουν διαβατήριο από αυτούς τους τραμπούκους» και πρόσθεσε:

Εγώ εκεί κινούμαι τα τελευταία δέκα χρόνια χρόνια, εκεί είναι το γραφείο μου. Τι έγινε ξαφνικά χτες;

Εκτίμησε επίσης ότι «οι δέκα καταδρομείς κουκουλοφόροι που μου επιτέθηκαν, δεν ήταν ο κόσμος, δεν ήταν πολίτες που έχουν αντιρρήσεις με εμένα. Ήταν καταδρομική ομάδα, έδρασε βάσει σχεδίου».

Σχολιάζοντας τη δήλωση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θανάση Παπαχριστόπουλου ότι «η βία φέρνει βία», ο κ. Οικονόμου επεσήμανε: 

Αν ο κ. Παπαχριστόπουλος θεωρεί ότι οι άνθρωποι με κουκούλες και κράνη εκφράζουν το λαϊκό αίσθημα να πάει μαζί τους να τους εκφράσει και να τους εκπροσωπήσει. Λυπούμαι βαθύτατα εάν θεωρεί ότι αυτοί είναι ο λαός και ο κόσμος.


σχετικα αρθρα