Για ιδιαίτερη τιμή έκανε λόγο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αναφορικά με το «ότι φαίνεται να τον στηρίζει ο Κώστας Καραμανλής». 

Μιλώντας στον Γιώργο Παπαδάκη είπε: 

«Ο Κώστας Καραμανλής πράγματι έχει βαριά σκιά, όχι μόνο στα δεδομένα της Νέας Δημοκρατίας, αλλά ευρύτερα στην πολιτική σκηνή του τόπου και της Ευρώπης και είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για τη χώρα. Αυτό το αναγνωρίζουν όλοι, ακόμα και αυτοί που θεωρούν ότι δεν έπρεπε να πει αυτά που είπε. Θεωρώ μεγάλη μου τιμή το ότι φαίνεται ότι με στηρίζει ο κ. Καραμανλής. Κατανοώ ότι όλοι θα ήθελαν την στήριξη του». 

Για τους λόγους που η ΝΔ έδωσε ψήφο στο  μνημόνιο και την κριτική που έχει δεχτεί από τον Άδωνι Γεωργιάδη είπε: 

«Δεν ήταν απόφαση δική μου, ήταν απόφαση της συντριπτικής πλειοψηφίας της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας. Δύο ή τρεις είχαν πει όχι και επτά ή οχτώ είχαν προτείνει να αποχωρήσουμε». 
 
Πρόσθεσε δε πως «ο κ. Γεωργιαδης θέλει να έχει άλλη αντίληψη. Η κεντροδεξιά σε όλη την Ευρώπη θέτει πάνω από όλα το εθνικό συμφέρον.  Υπάρχει ο εθνικός δρόμος που είναι ο μεσαίος δρόμος. Ο Γεωργιάδης που ως ΛΑΟΣ συμμετείχε με ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση Παπαδήμου ήταν εντάξει;». 

Στην ερώτηση αν είχε φύγει τον Γενάρη ο Σαμαράς αν θα ήταν καλύτερα για ΝΔ απάντησε: 

«Δεν είμαι μάντης να απαντήσω. Είναι σενάριο φαντασίας. Ο Σαμαράς ήταν καλός πρωθυπουργός. Βεβαίως με λάθη και παραλείψεις. Το πρόβλημα ήταν το κόμμα που είχε αφήσει σε κάποιους που αποδείχτηκε ότι ήταν ανίκανοι».