current views are: 8

17 Δεκεμβρίου 2015
Δημοσίευση12:11

Το νέο ΠΑΣΟΚ της Φώφης χωρίς ΠΑΣΟΚ

Η συγκέντρωση στο γήπεδο του Σπόρτινγκ σηματοδοτεί την νέα αρχή για το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Δημοσίευση 12:11’

Η συγκέντρωση στο γήπεδο του Σπόρτινγκ σηματοδοτεί την νέα αρχή για το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Η συγκέντρωση στο γήπεδο του Σπόρτινγκ σηματοδοτεί την νέα αρχή για το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη. Η συγκέντρωση έχει αμπαλαριστεί με μεγάλες προσδοκίες για νέα αρχή.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως για να διαφημιστεί η συγκέντρωση έπαιξαν μηνύματα στα μέσα ενημέρωσης. Δημοκρατική Συμπαράταξη μπροστά όμως και όχι ΠΑΣΟΚ που μπορεί να υπάρχει οργανικά ωστόσο το βάρος δίνεται στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Η κυρία Γεννηματά έχει αποφασίσει να ανασυγκροτήσει το χώρο και θα υπάρξουν κινήσεις διεύρυνσης . Φιλοδοξία της επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είναι να επιστρέψουν στο χώρο οι προδομένοι από το ΣΥΡΙΖΑ και εκείνοι που έχουν δει πως τελικά η μόνη λύση ήταν αυτή που είχε επιλέξει το ΠΑΣΟΚ, γιατί και ο ΣΥΡΙΖΑ μνημόνιο έφερε.

Η κυρία Γεννηματά προχωρά σε κινήσεις ριζικής ανανέωσης του δυναμικού του κόμματος με την είσοδο στελεχών από όλο το φάσμα της σοσιαλδημοκρατίας ,νέα στελέχη που δεν έχουν ανάμειξη σε πολιτικές θέσεις στο παρελθόν και φιλοδοξεί να δώσει στους πολίτες ουσιαστική ανανέωση αλλά και προοπτική εξουσίας.

Παράλληλα θέλει να τελειώσει εδώ και τώρα η όποια συζήτηση περί δημιουργίας ευρωπαϊκού μετώπου από τη μία και συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη. Η κυρία Γεννηματά έχει αντιληφθεί πως η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει μέλλον αν μείνει στην αντιπολίτευση και κάνει τη δουλειά της με υπεύθυνες προτάσεις για την έξοδο από την κρίσιμη αλλά και μη αποδεχόμενη συνεργασίες που θα αλλοίωναν τη φυσιογνωμία του χώρου. 

Ως τέτοια η κυρία Γεννηματά θεωρεί τη συμπόρευση με τη ΝΔ του κυρίου Σαμαρά. Έτσι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιθυμεί να τελειώσει την όποια συζήτηση περί δημιουργίας νέου κόμματος με τη συμμετοχή στελεχών και από τη ΝΔ του κυρίου Σαμαρά.


σχετικα αρθρα