Μητσοτάκης: To αεροδρόμιο των Ιωαννίνων έπρεπε να είναι στην συμφωνία με Fraport

Μητσοτάκης: To αεροδρόμιο των Ιωαννίνων έπρεπε να είναι στην συμφωνία με Fraport
''Τεράστια παράλειψη'' χαρακτήρισε o Κυριάκος Μητσοτάκης το γεγονός ότι το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων δεν συμπεριλήφθηκε στην συμφωνία του ελληνικού Δημοσίου με την Fraport. 
 
«Θεμελιώδεις υποδομές της περιφέρειας, όπως το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, πρέπει να αναπτυχθούν, όχι να εγκαταλειφθούν», τόνισε υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων με αφορμή δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ της Ηπείρου, τα οποία χαρακτήρισε ανυπόστατα, και τα οποία αφορούσαν δηλώσεις του σχετικά με τα αεροδρόμια της Περιφέρειας Ηπείρου, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην περιοχή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε πως «το γεγονός ότι το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, δεν συμπεριλήφθηκε στη συμφωνία του ελληνικού Δημοσίου με τη Fraport, αποτελεί τεράστια παράλειψη» και προσέθεσε:

Η ισόρροπη ανάπτυξη των περιφερειών της χώρας μας, θα επιτευχθεί μόνο με στρατηγικό προγραμματισμό και πλήρη αξιοποίηση της δυναμικής που έχει να προσφέρει κάθε περιοχή. Τα Ιωάννινα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής και της χώρας.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο