Πλακιωτάκης κατά Τσίπρα: Να ομολογήσει την αδυναμία του να κυβερνήσει

Πλακιωτάκης κατά Τσίπρα: Να ομολογήσει την αδυναμία του να κυβερνήσει

Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκης με αφορμή την απόσυρση του «παράλληλου προγράμματος», και τον καλεί «να  ομολογήσει την αδυναμία του να κυβερνήσει και να αναλάβει πρωτοβουλίες».

«Να ομολογήσει την αδυναμία του να κυβερνήσει και να αναλάβει πρωτοβουλίες για να ξεπεραστεί το πολιτικό πρόβλημα της χώρας», τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Πλακιωτάκης και συνεχίζει: 

Η απόσυρση από την κυβέρνηση, του νομοσχεδίου για το “παράλληλο πρόγραμμα”, αποδεικνύει, για ακόμη μια φορά, ότι τα όσα έλεγαν το προηγούμενο διάστημα ο κ. Τσίπρας και τα στελέχη της κυβέρνησής του, ήταν άνευ ουσίας και για εσωτερική κατανάλωση. Το σημερινό ναυάγιο της κυβέρνησης πείθει και τον πιο δύσπιστο, ότι ο θησαυρός του κ. Τσίπρα ήταν άνθρακες. Για να τεθεί, επιτέλους, ένα τέρμα στο συνεχή διασυρμό της χώρας, καλώ το Πρωθυπουργό να αναλάβει τις ευθύνες του. Καλώ τον πρωθυπουργό να ομολογήσει την αδυναμία του να κυβερνήσει και να αναλάβει πρωτοβουλίες για να ξεπεραστεί το πολιτικό πρόβλημα της χώρας.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο