Ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δίκιο στα όσα είπε για τον Προκόπη Παυλόπουλο και τα περιστατικά του 2008 στα Εξάρχεια, επεσήμανε ο Απόστολος Τζιτζικώστας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Ερωτηθείς σχετικά για τα όσα υποστήριξε ο κ. Μητσοτάκης , ο κ. Τζιτζικώστας υπογράμμισε πως συμφωνεί με τον συνυποψήφιό του. «Για το 2008 ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει άδικο», είπε χαρακτηριστικά.

Εξάλλου, ο κ. Τζιτζικώστας ξεκαθάρισε πως αν εκλεγεί αρχηγός δεν θα προχωρήσει σε κανενός είδους συνεργασία. Σε αυτό το πλαίσιο, πεσήμανε πως τα σενάρια που ακούγονται περί συνεργασίας δείχνουν γιατί πολεμήθηκε τόσο έντονα η υποψηφιότητά του.

«Από την αρχή είπα ξεκάθαρα ότι με Τζιτζικώστα αρχηγό στη ΝΔ, δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεργασίας με αυτή την επικίνδυνη κυβέρνηση, η οποία έχει βαθιές ιδεοληψίες. Σε σχέση με εμένα, θα σας πω λοιπόν ότι είμαι βέβαιος πλέον, με όλα αυτά που βλέπω τις τελευταίες ημέρες, ότι γι’ αυτό πολεμήθηκε η υποψηφιότητά μου ”. Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Τζιτζικώστα υπάρχει ένα σύστημα που προσπαθεί να “συντηρήσει τον κ. Τσίπρα και θέλει μια αδύναμη ΝΔ, μια συρρικνωμένη ΝΔ, την οποία θα μπορέσει να σύρει σε λίγο καιρό σε μια συγκυβέρνηση».