Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τον ΣΚΑΙ, τονίζοντας ότι «όσα μας χωρίζουν στη ΝΔ είναι πολύ λιγότερα απ΄όσα μας ενώνουν όταν έχουμε απέναντί μας τον ΣΥΡΙΖΑ που μας πάει στον γκρεμό.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά:

Aυτα που μας χωρίζουν στη ΝΔ είναι πολύ λιγότερα από αυτά που μας ενώνουν όταν έχουμε απέναντί μας τον ΣΥΡΙΖΑ που μας πάει στον γκρεμό. Η Κυβέρνηση είναι ένα παγόβουνο. Πάνω από την επιφάνεια βλέπουμε τη μικρή προσπάθεια μνημονιακής συμμόρφωσης και κάτω από την επιφάνεια η κυβέρνηση. αλώνει το κράτος, πάει την Παιδεία χρόνια πίσω, παρεμβαίνει στην θεσμική ανεξαρτησία της δικαιοσύνης...

«Δεν κάνει καλό στη ΝΔ αυτή η συζήτηση. Το να φαίνεται ότι υπάρχει ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας με τον κύριο Τσίπρα βλάπτει τη ΝΔ» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στις δηλώσεις Ρουσόπουλου. Διερωτήθηκε πάντως αν κάνει καλό στον κ. Τσίπρα, που ο Θόδωρος Ρουσόπουλος τον συνέκρινε με τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Ανέφερε ότι είναι λάθος να υπάρχουν στη Νέα Δημοκρατία «κουτάκια» με κάποιους να τους χαρακτηρίζουμε Καραμανλικούς, Σαμαρικούς κ.λ.π. «Η Νέα Δημοκρατία είναι μια μεγάλη παράταξη και αν εκλεγώ θα τα αλλάξω αυτά» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την απόσυρση του νομοσχεδίου του παράλληλου προγράμματος είπε ότι «είναι ξεφτίλα για την κυβέρνηση», ενώ χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα «μεγάλο λαϊκιστή».

Ευχαρίστησε, επίσης, δημόσια τον Γιάννη Μπουτάρη που δήλωνε την ίδια ώρα από το Μega ότι αν ψήφιζε στις εκλογές της ΝΔ θα τον υποστήριζε.

O κ. Μητσοτάκης, επίσης, πρόσθεσε ότι '' Δεν σχολιάζει τις δημοσκοπήσεις είτε τον βγάζουν πρώτο είτε τελευταίο, καθώς θεωρεί ότι η υποψηφιότητά του έχει αποκτήσει μεγάλη δυναμική''.

Την ίδια στιγμή σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ALPHA o υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσκοπικά καταρρέει και απέναντι πρέπει να βρεθεί μια ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία.