Συνθήματα κατά της πολιτικής της κυβέρνησης ακούστηκαν κατά την ομιλία του υφυπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα​ στο Επιμελητήριο Πιερίας, από μέλη της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης Ε.Β.Ε. που πραγματοποίησαν παρέμβαση όταν ο υπουργός ανέβηκε στο βήμα.

Οι διαμαρτυρόμενοι ύψωσαν πανό στο οποίο αναγραφόταν: «αντιστεκόμαστε στη πολιτική που μας αφανίζει» και φώναξαν συνθήματα όπως «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».

Ο Δημήτρης Μάρδας ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση-ομιλία που διοργανώθηκε στο Επιμελητήριο Πιερίας με θέμα «Η Ελλάδα στις διεθνείς οικονομικές σχέσεις σήμερα και η επιχειρηματικότητα στο Ελληνικό και διεθνές περιβάλλον». 

Σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία Πιερίας της ΠΑΣΕΒΕ τονίζει: «Την ώρα που στην Πιέρια, όπως και σε όλη την Ελλάδα, κλείνουν δεκάδες μικρομάγαζα και χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες είναι βουτηγμένοι στα χρέη μέχρι τον λαιμό, οι υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ περιοδεύουν και δίνουν διαλέξεις περί επιχειρηματικότητας και εξωστρέφεια της οικονομίας.