Την πεποίθηση ότι η παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή τις τελευταίες ημέρες έπαιξε ρόλο στην διαμόρφωση του αποτελέσματος των εκλογών της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Mega, υπογραμμίζοντας ότι στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον δεύτερο γύρο γιατί είναι ενωτική προσωπικότητα.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη: 

Πιστεύω ότι σίγουρα οι δηλώσεις των κύκλων του Κ. Καραμανλή έπαιξαν το ρόλο τους. Ειναι το δημοφιλέστερο πρόσωπο στην παράταξή μας. Αρα αν κάτι λέει ο Καραμανλής το λαμβάνουν όλοι υπόψη.

Σε σχέση με την στήριξη του στον Κυριάκο Μητσοτάκη, επισήμανε ότι: ''δεν έχω τίποτα με τον Βαγ.Μειμαράκη, τον τιμώ και τον σέβομαι και αν βγει θα τον υπηρετήσω με πίστη και αφοσίωση. Ηρθε όμως ώρα να γυρίσουμε σελίδα''.

Υπογράμμισε, δε, ότι ο Κυριακος Μητσοτάκης παρουσίασε την πιο πλήρη εκστρατεία με πρόγραμμα σε όλη την προεκλογική περίοδο, ενώ τόνισε ότι είναι ενωτική προσωπικότητα. 

Ερωτηθείς για το αν θέλει ντιμπέιτ για τους δύο υποψήφιους, απάντησε ότι ''ήταν υπέρ του ντιμπέιτ από την πρώτη στιγμή'', ενώ κατέληξε ότι η μαζική συμμετοχή των ψηφοφόρων στις εκλογές έδωσε ένα ισχυρό μήνυμα στη Νέα Δημοκρατία.